Over ons

Over ons

Op Eropuitverhuur.nl kunt artikelen huren die u nodig kunt hebben als u “eropuit” gaat. U kunt online ons assortiment bekijken, onze tarieven opvragen en een reservering maken. De door u gehuurde artikelen kunt u afhalen en laten monteren (indien nodig) op onze locatie aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen(Zh).

Eropuitverhuur.nl is een onderdeel van REMENKO Automotive.

REMENKO Automotive richt zich op de automotive branche en houdt zich bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. Dit doen wij via onze vestiging in Zevenhuizen en via diverse websites. Een overzicht van onze websites vindt u op remenkoautomotive.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om u uitstekend van dienst te zijn.

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van bekende merken. Dankzij onze organisatie kunnen wij u deze producten scherp geprijsd aanbieden. Ook hebben wij een eigen inbouwstation waar u onze producten deskundig kunt laten inbouwen.

Wij leveren door heel Nederland en zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft. U kunt uw bestelling ook bij ons komen afhalen. Wij hebben een vestiging aan het Noordeinde 57 te Zevenhuizen (Zh). Daar kunt u tevens terecht voor inbouw (op afspraak).

Wij zijn makkelijk te bereiken. U vindt ons direct aan de A12 tussen Zoetermeer en Waddinxveen, zie Routebeschrijving.

Het team van REMENKO Automotive.

Winkelwagen