Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Eropuitverhuur.nl biedt onderstaande betaalmogelijkheden:

iDEAL

U kunt het totaalbedrag van de reservering (huur en borg) via iDEAL bij ons betalen. Dit kan vooraf bij het plaatsen van een reservering. U komt bij het plaatsen van de reservering direct in de betaalomgeving. Ook kunnen wij op onze locatie een betaallink naar uw e-mailadres sturen. Wij beschikken over readers van zowel Rabobank als ABN AMRO. Maakt u een gebruik van een andere bank waar u een reader nodig heeft om iDEAL betalingen te doen? In dat geval willen wij u vragen om de desbetreffende reader mee te nemen of vooraf met iDEAL te betalen.

Bij het terug brengen van de gehuurde artikelen zullen wij het borgbedrag via iDEAL terugstoren op de rekening waarmee de reservering betaald is. Omdat et terugstorten via onze payment provider met iDEAL wordt teruggestort, duurt het een aantal werkdagen voordat u de borg weer op uw rekening heeft. Normaliter kunt u rekening houden met 1 – 2 werkdagen.

 

Contant

Wij beschikken helaas niet over een pin-apparaat. Wanneer u de reservering dan ook niet via iDEAL wilt betalen, kunt u de reservering contant bij het ophalen van de producten betalen. Wij zullen de betaalde borg op naam voor u opbergen. Wanneer u de producten komt terugbrengen zullen wij de betaalde borg direct aan u teruggeven.

Winkelwagen