Koelboxen
Koelbox Koelboxen
KB
Huurprijs vanaf € 10,00
Bekijken

Koelbox huren

Gaat u op zonvakantie en wilt u graag verkoeling in uw auto meenemen, dan komt u bij ons een koelbox huren. Eropuitverhuur.nl biedt prachtige koelboxen te huur aan van het merk Waeco Dometic, het PB266-model uit de Coolfun-reeks. Eenvoudig online te huren voor een flexibele periode, voor een zeer scherpe prijs. Dat is nog eens gemak!

Een koelbox huren voor heerlijke verkoeling in de auto

De Waeco thermo-elektrische koelbox beschikt over een inhoud van 25 liter, meer dan genoeg ruimte voor een voorraad heerlijk gekoelde dranken. Door de verticale opstelling kunt u gemakkelijk tweeliterflessen kwijt. Dankzij de geavanceerde koeltechnologie koelt deze box tot 18 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur. De 12-volt aansluiting kunt gebruiken om de koelbox aan te sluiten in de auto. Bij aankomst op uw bestemming neemt u de koelbox eenvoudig mee met behulp van de ingebouwde draagbeugels. Zo bent u overal voorzien van een ijskoud drankje!

Kom bij ons een koelbox huren

Bij eropuitverhuur.nl zit u altijd goed voor het huren van een koelbox. Op onze verhuurpagina vult u eenvoudig uw beoogde huurperiode in, waarna wij vrijblijvend de kosten voor u uitrekenen. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen neemt u contact met ons op via 079-5931658.