Fietsendragers
Fietsendrager voor 2 fietsen Fietsendragers
FD-2
Huurprijs vanaf € 20,00
Bekijken
  • 46kg
  • Trekhaak
  • 14,3Kg
Fietsendrager voor 2 elektrische fietsen Fietsendragers
FD-EF
Huurprijs vanaf € 25,00
Bekijken
  • 60KG
  • Trekhaak
  • 18kg
Fietsendrager voor 3 fietsen Fietsendragers
FD-3
Huurprijs vanaf € 25,00
Bekijken
  • 46kg
  • Trekhaak
  • 18,9kg

Fietsendrager huren

Gaat u een weekendje weg met de auto, dan komt u een fietsendrager huren bij eropuitverhuur.nl! Wij verhuren de hoogwaardige fietsendrager van Thule. Een dergelijk fietsenrek is zonder extra hulpstukken direct na het huren eenvoudig op de trekhaakkogel te monteren. U heeft hierbij keuze uit drie soorten trekhaak fietsendragers: voor twee fietsen, voor drie fietsen en voor twee elektrische fietsen. Heeft u geen trekhaak op uw auto? Bij eropuitverhuur.nl kunt u ook een dak fietsdrager huren. Let wel op dat u hiervoor ook dakdragers nodig heeft. Ook deze kunt u op onze website eenvoudig erbij huren. Wanneer u zelf al dakdragers heeft, vragen wij u om aan te geven of u stalen of aluminium stangen heeft. Heeft u een vakantie geboekt en bent u daarom geïnteresseerd in het huren van een fietsendrager? Verblijft u in een groene omgeving en wilt u met de fiets op ontdekkingstocht? Dan biedt de fietsendrager verhuur van eropuitverhuur.nl dé oplossing. Door het huren van een fietsendrager fietst u gewoon op uw eigen fiets tijdens uw vakantie.

Een fietsendrager huren zonder hulpstukken

Een fietsendrager van Thule is geschikt voor alle auto’s die over een trekhaak beschikken. Thule ontwerpt elke fietsendrager zodat zij zonder hulpstuk direct op de trekhaakkogel te monteren zijn. Zowel voor twee als drie fietsen verhuren wij fietsendragers. Ook wanneer u over een e-bike beschikt, bieden wij u de perfecte fietsendrager! Graag lichten we een deel van ons assortiment uit:

Beschikt u over een standaard fiets, maar wilt u optimaal gemak ervaren? Maak dan gebruik van onze elektrische fietsenverhuur. De fiets kunt u voor een klein prijsje per dag huren. Dan kunt u uw bestelling dankzij onze grote voorraad al snel op de gewenste locatie verwachten. We bezorgen door heel Nederland. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze vestiging aan het Noordeinde in Zevenhuizen. Hier bevestigen we direct de fietsendrager voor u op uw auto zodat u direct op pad kunt.

Voordelig uw fietsendrager huren

Bij ons betaalt u nooit te veel voor de artikelen die u wilt huren. Daarnaast krijgt u na veertien dagen 50% korting op de dagprijs. Huurt u de artikelen langer dan een periode van 21 dagen? Dan profiteert u zelfs van 75% korting op de dagprijs. Of u nu één dag of dertig dagen gebruik wilt maken van een Thule fietsendrager, wij gaan graag de samenwerking aan! Voor vragen of meer informatie neemt u eenvoudig contact met ons op via 079-5931658.