Dakdragers
Kitset 5299 Dakdragers
Thule kitset 145299
Dakdrager Open dakrailing Dakdragers
DA-OD
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
Dakdrager Geïntegreerde/Dichte railing Dakdragers
DA-GR
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
Dakdrager Normaal (glad) dak Dakdragers
DA-ND
Huurprijs vanaf € 22,50
Bekijken
Dakdrager vaste bevestigingspunten Dakdragers
DA-VB
Huurprijs vanaf € 22,50
Bekijken
Dakdrager Aluminium T-profiel Dakdragers
DA-AT
Huurprijs vanaf € 22,50
Bekijken

Universele dakdragers

Voor de verhuur van universele dakdragers bent u bij eropuitgverhuur.nl aan het juiste adres. Onze verhuur voorziet u in Den Haag, Rotterdam of Zevenhuizen eenvoudig van dakdragers van kwaliteitsmerken. Montage en demontage van de dakdragers bij het huren kunt u aan onze vakmannen overlaten. Uw zorgen worden uit handen genomen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo geniet u van een zorgeloze vakantie.

Universele dakdragers huren voor een auto zonder dakrailing

Beschikt uw auto niet over een dakrailing, zoals de meeste auto’s? Dan raden wij u aan om te kiezen voor de universele dakdragers van het Thule Rapid System. U heeft bij ons een dusdanig ruime keuze uit verschillende soorten dakdragers dat deze op vrijwel elke auto toe te passen zijn. Om de juiste klikset uit te zoeken voor uw auto is het belangrijk om tijdig gegevens zoals het automerk, type, uitvoering en bouwjaar door te geven. Vanaf een kleine prijs per dag kunt u al universele dakdragers huren.

Dakdrager verhuur voor auto’s met dakrailing

Binnen ons assortiment maken wij onderscheid tussen auto’s met of zonder railing. Al onze dakdragers zijn van gerenommeerde merken, zodat u altijd zeker bent van optimale kwaliteit. Merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn Altera en Thule. Welke dakdrager u het beste kunt huren, ligt aan het merk van uw auto, het type en het bouwjaar. Geef deze gegevens aan ons door en wij zorgen voor de verhuur van de juiste dakdrager.

Persoonlijke service bij de verhuur van universele dakdragers

Kunt u hulp gebruiken bij het vinden van de juiste dakdrager? Laat het ons weten! Wij gaan graag voor u op zoek. Naast persoonlijke service, profiteert u van aantrekkelijke tarieven, kwaliteitsproducten en montageservice. Uiteraard kunt u dankzij de handige systemen ook zelf de dakdrager monteren. Voordat u gebruikmaakt van onze dakdrager verhuurservice, raden wij u aan om de huurvoorwaarden goed door te lezen. Voor vragen of meer informatie over onze universele dakdragers neemt u contact met ons op via 079-5931658, of bezoekt u onze verhuur in buurt van Den Haag, Rotterdam, of Zevenhuizen. Kijk online voor de dichtstbijzijnde locatie.