Autostoeltjes
Autostoeltje - Baby Autostoeltjes
0 tot 10 kg 0 tot 13 kg
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
  • Baby 0 tot 12 maanden
  • Baby 0-13Kg
Autostoeltje - Peuter Autostoeltjes
AS-PT
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
  • peuter 0 tot 4 jaar
  • Peuter 9-18Kg
Autostoeltje - Kind Autostoeltjes
AS-KI
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
  • kind 3,5 tot 12 jaar
  • Kind 15-36Kg
Zitverhoger Autostoeltjes
AS-ZV Een zitverhoger voor in de auto en geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilo in de leeftijd van ongeveer 3 tot 10 jaar.
Huurprijs vanaf € 17,50
Bekijken
  • kind 3,5 tot 12 jaar
  • Kind 15-36Kg

Kinderzitje auto

Krijgt u familie met kinderen uit het buitenland op bezoek, heeft u een kinderpartijtje of heeft u om een andere reden voor een korte periode een kinderzitje voor in de auto nodig? Huur dan uw autozitjes bij eropuitverhuur.nl. Al onze kinderzitjes voor in de auto zijn van het bekende kwaliteitsmerk Maxi-Cosi. Bij ons kunt alleen modellen autostoel huren die bevestigd moeten worden met de gordel. Zo bent u altijd verzekerd van een kinderzitje dat in uw auto gemonteerd kan worden.

Vandaag nog een kinderzitje voor in de auto huren

Onze autozitjes zijn beschikbaar voor een breed scala aan leeftijden. De kleinste uitvoering is vergelijkbaar met een Cabriofix-model, gericht op baby’s tot een jaar oud. Voor de wat grotere peuters bieden wij autozitjes gelijkend aan het Priori SPS-model. Deze zijn gecertificeerd voor kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen tot maar liefst 12 jaar hebben wij een extra ruime autostoel die u kunt huren, equivalent aan een Rodi XP-model. Al deze autozitjes voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn stuk voor stuk makkelijk te plaatsen en bevestigen met een gordelsluiting.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het is ook mogelijk om bij ons een autostoel voor een langere periode te huren. U kunt eenvoudig online op onze verhuurpagina uw beoogde huurperiode invullen. Dan rekenen wij vrijblijvend de kosten voor u uit. Voor vragen of meer informatie over het huren van een autostoel neemt u contact met ons op via 079-5931658, of bezoekt u onze verhuur in buurt van Den Haag, Rotterdam, of Zevenhuizen. Kijk online voor de dichtstbijzijnde locatie.